Bookmark and Share

Omrekenen Valuta

Valuta calculator

Hoeveelheid: Van:
Naar:

Geld bestellen

Snel en veilig geld bestellen bij GWK TravelexVergeet niet voor je reis valuta te bestellen!

Bestel online via onze partner en het geld ligt op door jou gekozen tijd en vestiging voor je klaar.Valuta Kroatië (HRK) omrekenen

Vlag Kroatië

Munteenheid Kroatië:
Kroatische Kuna (HRK).

1 HRK = 0,13 Euro
1 Euro = 7,62 HRK
Per datum: 4/24/2014

Betrouwbaar buitenlandse valuta bestellen

Goedkoop buitenlandse valuta bestellen bij GWK  Bestel betrouwbaar en snel geld
voor Kroatië bij GWK Travelex.


Kroatische Kuna

Kroatië gebruikt de Kroatische Kuna als munteenheid. Het geld wordt aangeduid met het teken kn. en de ISO code luidt HRK.

Algemene geldzaken

Pinnen en je creditcard gebruiken zal in Kroatië geen problemen moeten opleveren. Geld wisselen kan bij aanwezige wisselkantoren of bij banken in Kroatië.

Munten en bankbiljetten

Een Kuna is verdeeld in 100 Lipa. Kroatisch geld bestaat uit de munten van 5, 10, 20 en 50 Lipa en munten van 1, 2 en 5 Kuna.

Wisselkoers

De Kroatische Kuna is ongeveer (1 Kuna) 0,14 euro waard. De Euro is ongeveer (1 Euro) 7,26 Kroatische Kuna waard (maart 2010). De wisselkoers van de Kroatische Kuna berekenen? Met de valuta calculator kun je snel en eenvoudig vreemde valuta omrekenen. Daarnaast vind je met de valuta converter de actuele wisselkoers van de Kroatische Kuna.

Kroatische Kuna bestellen

Kroatische Kuna of andere vreemde valuta bestellen? Bestel ook eenvoudig en snel online de Kroatische Kuna bij GWK Travelex, dé specialist in buitenlandse valuta.