Bookmark and Share

Omrekenen Valuta

Valuta calculator

Hoeveelheid: Van:
Naar:

Geld bestellen

Snel en veilig geld bestellen bij GWK TravelexVergeet niet voor je reis valuta te bestellen!

Bestel online via onze partner en het geld ligt op door jou gekozen tijd en vestiging voor je klaar.Valuta Tsjechië (CZK) omrekenen

Vlag Tsjechië

Munteenheid Tsjechië:
Tsjechische Kroon (CZK).

1 CZK = 0,04 Euro
1 Euro = 27,47 CZK
Per datum: 4/18/2014

Betrouwbaar buitenlandse valuta bestellen

Goedkoop buitenlandse valuta bestellen bij GWK  Bestel betrouwbaar en snel geld
voor Tsjechië bij GWK Travelex.


Tsjechische Kroon

Ga je op vakantie naar Tsjechië dan zul je gaan betalen met de Tsjechische Kroon, de officiële munteenheid van Tsjechië. Het valuta teken voor de Tsjechische Kroon is Kč en de ISO code bestaat uit de letters CZK. Zodra Tsjechie aan de voorwaarden voldoet zal ook hier de Euro worden ingevoerd.

Algemene geldzaken

Pinnen in Tsjechië kan bij alle grotere steden en toeristische plaatsen in ieder geval. In Tsjechië met je pinpas betalen wordt steeds gebruikelijker, ook bij winkels en horecagelegenheden. Ook gangbare creditcards worden algemeen geaccepteerd. Geld wisselen in Tsjechie kun je het beste doen bij banken en wisselkantoren vanwege de meest gunstige koers, zeker t.o.v. campings en hotels.

Munten en bankbiljetten

Een Tsjechische Kroon is verdeeld in 100 heller (halér). Tsjechisch muntgeld is er echter alleen nog maar in de waarden van 1, 2, 5, 10, 20 en 50 Kronen. Tsjechisch papiergeld is er in bankbiljetten van 50, 100, 200, 500, 1.000, 2.000 en 5.000 Kronen.

Wisselkoers

De Tsjechische Kroon is ongeveer (1 Kroon) 0,04 euro waard. De Euro is ongeveer (1 Euro) 25,23 Tsjechische Kroon waard (april 2010). De wisselkoers van de Tsjechische Kroon berekenen? Met de valuta calculator kun je snel en eenvoudig vreemde valuta omrekenen. Daarnaast vind je met de valuta converter de actuele wisselkoers van de Tsjechische Kroon.

Tsjechische Kroon bestellen

Tsjechische Kroon of andere vreemde valuta bestellen? Bestel ook eenvoudig en snel online de Tsjechische Kroon bij GWK Travelex, dé specialist in buitenlandse valuta.