Bookmark and Share

Omrekenen Valuta

Valuta calculator

Hoeveelheid: Van:
Naar:

Geld bestellen

Snel en veilig geld bestellen bij GWK TravelexVergeet niet voor je reis valuta te bestellen!

Bestel online via onze partner en het geld ligt op door jou gekozen tijd en vestiging voor je klaar.Valuta Tunesië (TND) omrekenen

Vlag Tunesië

Munteenheid Tunesië:
Tunesische Dinar (TND).

1 TND = 0,46 Euro
1 Euro = 2,19 TND
Per datum: 4/23/2014

Betrouwbaar buitenlandse valuta bestellen

Goedkoop buitenlandse valuta bestellen bij GWK  Bestel betrouwbaar en snel geld
voor Tunesië bij GWK Travelex.


Tunesische Dinar

Tijdens je vakantie Tunesië betaal je met de Tunesische Dinar, de officiële munteenheid van Tunesië. Het valutateken voor de Tunesische Dinar is TD en de ISO code TND.

Algemene geldzaken

Geld wisselen kan bij aankomst op het vliegveld, bij hotels en banken. Pinnen kan overal in Tunesie, zeker in de toeristen plaatsen. Let wel altijd even op de logo’s. De meeste hotels en grotere restaurants accepteren ook je creditcard.

Munten en bankbiljetten

De Tunesische Dinar is verdeeld in 1.000 Millime. Er zijn Tunesische munten van 5, 10, 20, 50, 100 en 500 Millime en Tunesisch muntgeld van een halve,  1 en 5 Dinar. Tunesisch papiergeld is er in de waarden 5, 10, 20, 30 en 50 Dinar.

Wisselkoers

De Tunesische Dinar is ongeveer (1 Dinar) 0,83 euro waard. De Euro is ongeveer (1 Euro) 1,89 Tunesische Dinar waard (april 2010). De wisselkoers van de Tunesische Dinar berekenen? Met de valuta calculator kun je snel en eenvoudig vreemde valuta omrekenen. Daarnaast vind je met de valuta converter de actuele wisselkoers van de Tunesische Dinar.

Tunesische Dinar bestellen

Tunesische Dinar of andere vreemde valuta bestellen? Bestel ook eenvoudig en snel online de Tunesische Dinar bij GWK Travelex, dé specialist in buitenlandse valuta.