Bookmark and Share

Omrekenen Valuta

Valuta calculator

Hoeveelheid: Van:
Naar:

Geld bestellen

Snel en veilig geld bestellen bij GWK TravelexVergeet niet voor je reis valuta te bestellen!

Bestel online via onze partner en het geld ligt op door jou gekozen tijd en vestiging voor je klaar.Valuta Turkije (TRY) omrekenen

Vlag Turkije

Munteenheid Turkije:
Turkse Lira (TRY).

1 TRY = 0,34 Euro
1 Euro = 2,96 TRY
Per datum: 4/25/2014

Betrouwbaar buitenlandse valuta bestellen

Goedkoop buitenlandse valuta bestellen bij GWK  Bestel betrouwbaar en snel geld
voor Turkije bij GWK Travelex.


Turkse Lira

Tijdens je vakantie Turkije betaal je met de Turkse Lira, de wettelijke munteenheid van Turkije. De Turkse Lira wordt aangegeven met de afkorting TL of ISO code TRY.

Algemene geldzaken

Geld wisselen kan direct bij aankomst, in hotels, bij banken of op wisselkantoren. Zorg er altijd voor dat je je wisselbewijs bewaard voor het geval hierom gevraagd wordt bij vertrek als je je Turkse Lira's weer wilt terug wisselen naar Euro’s. Pinnen kan je bijna overal in Turkije en zeker in de toeristische plaatsen. Ook creditcards worden algemeen geaccepteerd in Turkije. In kleine dorpjes zal het soms niet mogelijk zijn. Je kunt tegenwoordig trouwens ook gewoon met Euro’s betalen in Turkije.

Munten en bankbiljetten

Een Turkse Lira is verdeeld in 100 Kuruş. Er zijn Turkse Lira munten van 1, 5, 10, 25, 50 Kuruş en 1 Lira. Turks papiergeld is er in biljetten van 5, 10, 20, 50, 100 en 200 Lira.

Wisselkoers

De Turkse Lira is ongeveer (1 Lira) 0,49 euro waard. De Euro is ongeveer (1 Euro) 2,02 Turkse Lira waard (april 2010). De wisselkoers van de Turkse Lira berekenen? Met de valuta calculator kun je snel en eenvoudig vreemde valuta omrekenen. Daarnaast vind je met de valuta converter de actuele wisselkoers van de Turkse Lira.

Turkse Lira bestellen

Turkse Lira of andere vreemde valuta bestellen? Bestel ook eenvoudig en snel online de Turkse Lira bij GWK Travelex, dé specialist in buitenlandse valuta.